Omplacering/Till Salu

*** Darzy & Diezel ***
Dessa fina bröder säljs endast tillsammans. 
 
 

S*Ma'Chillas Darzy   >>> 

S*Ma'Chillas Diezel  >>>

Mor: S*Ma'Chillas Yazna

Far: S*Ma'Chillas Qarat

Födda: 2020-11-11

Färg: ns 12 - Svart Chinchilla

Vi har två ljuvliga killar som jag köpte tillbaka då ägaren inte kunde behålla dem. De är båda underbara till sättet, ligger i knät och gosar, otroligt sociala och lätta att ha att göra med, först fram till dörren när det kommer folk som de inte känner.  Vana vid kam/dusch/ögonvård. De är kastrerade, har försäkring i Folksam, fullt friska och färdiga att flytta när det passar. De är inga problemkatter!

Jag är oerhört noga med var de hamnar och kommer behålla dem tills det perfekta hemmet gör förfrågning på dem. Du ska ha tid för dem, gilla att ha en katt som ber om att bli klappad, vill ligga i knät eller alldeles intill, som tigger vid bordet, följer dig som en hund, springer runt benen på dig, sitter utanför duschen och väntar på att du ska komma ut igen. Detta är inga katter som du köper om du aldrig är hemma för de älskar oss människor och vill ha vårt sällskap. Du ska inte ha en massa andra djur hemma som tar din tid för dessa kommer uppfylla din tid till max. Med dessa två behöver man aldrig känna sig ensam. Det finns så mycket kärlek i dessa killar att det räcker och blir över. 

Om du lägger in förfrågan på dem ska du veta att du har ett hem till dem i 15 år framöver. Mina katter köper man inte för att det är kul att ha något att göra just nu när du kanske jobbar hemifrån och har det lite lugnare. 

Så snälla, enbart seriösa förfrågningar, tack. 

Är du intresserad? Skicka då ett mail med uppgifter om dig och din familj och om hur livet skulle bli för dom hos dig!

Ibland söker vi nytt hem till någon katt. Anledningen kan vara att han/hon inte passar bra i grupp, ska tas ur aveln eller så kan det vara en katt som jag köpt tillbaka. Då letar vi efter ett nytt perfekt hem där den får bo resten av sitt liv. En omplaceringskatt från mig ska komma till sin nya familj som Nr 1, sedan kan man om man tycker efter ett tag att den behöver ha lite sällskap köpa till en kattunge som sällskap. Om du har hund talar du om det för mig så jag kan berätta om jag tror att just den katten kommer fungera med hund. Har du flera hundar så nej tack. Jag vill att den nya familjen ska ha mycket tid för MIN katt som jag omplacerar. Den ska inte bli en i mängden. 

En omplaceringskatt är inte gratis. Har du inte råd eller du kanske inte tycker det är värt att lägga en massa pengar på "bara" en katt så är du inte den jag söker ändå. En katt kostar hela livet, inte bara i inköp. 

Det är en katt som vi har älskat och som vi vill hitta det perfekta hemmet till. Vi slänger inte bort våra katter vind för våg till vem som helst. Alla katter är värda att få leva i ett bra hem. 

Söker du en omplaceringskatt hos mig, då vill jag ha massor av information om dig och din familj och vad du kan erbjuda katten för liv.