Omplacering/Till Salu

Dessa två bröder säljs endast tillsammans. 
 

S*Ma'Chillas Darzy   >>> 

S*Ma'Chillas Diezel  >>>

Mor: S*Ma'Chillas Yazna

Far: S*Ma'Chillas Qarat

Födda: 2020-11-11

Färg: ns 12

2021-07-11 - Det finns nu två fina kastrerade chinchillaperser killar här som jag har köpt tillbaka p.g.a. sjukdom i familjen. De är syskon och 8 månader gamla och ska placeras i en ny bra familj tillsammans. Det är inte bråttom utan nu ska de få bo in sig här hos oss igen. Det kommer mer information om dem vid ett senare tillfälle. 

2021-07-15 - Diezel och Darzy har funnit sig tillrätta snabbt och de kommer mer än gärna och lägger sig i knät. Väldigt lugna och trygga killar båda två.

2021-07-22  - Det känns som om dessa två underbara killar alltid har bott hos oss. Ligger i knät på kvällarna, vill vara med när man sitter och skriver mail vid datorn, ligger på bordet och tittar när jag lagar mat. Otroligt sociala och orädda katter. De är lätta att ha att göra med och man märker att de "bor in sig" superlätt och finner sig i allt. Den som köper dessa fina killar kommer inte ångra sig. Jag kommer vara otroligt noga med vem som får köpa dem för nästa hem ska vara deras framtida sista hem. De ska INTE hamna på blocket igen för det är värsta stället att hitta köpare på. De stannar hos mig tills det perfekta hemmet för dem dyker upp. 

Är du intresserad? Skicka då ett mail med uppgifter om dig och din familj och om hur livet skulle bli för dom hos dig!

Ibland söker vi nytt hem till en av våra katter. Anledningen kan vara att den inte passar bra i grupp eller så ska den inte få fler kullar av olika anledningar. Då letar vi efter ett nytt perfekt hem där den får bo resten av sitt liv. En omplaceringskatt från mig ska komma till sin nya familj som Nr 1, sedan kan man om man tycker efter ett tag att den behöver ha lite sällskap köpa till en kattunge som sällskap. Om du har hund talar du om det för mig så jag kan berätta om jag tror att just den katten kommer fungera med hund. Har du flera hundar så nej tack. Jag vill att den nya familjen ska ha mycket tid för MIN katt som jag omplacerar. Den ska inte bli en i mängden. 

En omplaceringskatt är inte gratis. Har du inte råd eller du kanske inte tycker det är värt att lägga en massa pengar på "bara" en katt så är du inte den jag söker ändå. En katt kostar hela livet, inte bara i inköp. 

Det är en katt som vi har älskat och som vi vill hitta det perfekta hemmet till. Vi slänger inte bort våra katter vind för våg till vem som helst. Alla katter är lika värda och ska ha det bästa hemmet de kan få. 

Söker du en omplaceringskatt hos mig, då vill jag ha massor av information om dig och din familj och vad du kan erbjuda katten för liv.