Omplacering 

Just nu två katter till omplacering/försäljning. 

Vi söker ett nytt hem till vår mysiga tjej Qlarizza i april som tidigast. 

Hon har en egen kattunge som först ska växa till sig och kunna klara sig utan sin mamma. 

S*Ma'Chillas Qlarizza

Född: 2011-02-02

Färg: ns 11 - Svart Shaded Silver (ljus)

 Mor: S*Snow Maiden´s Alva

Far: S*Ma'Chillas Qing

Fler bilder

Det här är fina Qlarizza! En mjuk och go tjej som nu söker ett eget hem där hon kan få all uppmärksamhet som hon förtjänar. Qlarizza är född hos mig och har bara bott här. Hon har fått underbara kattungar genom åren, men nu är hon kastrerad och vi söker därför en ny familj där hon kan få massor av kärlek och kel. 

Vana vid katt sedan tidigare är ett krav. Det ska inte finnas andra katter i hemmet. Man kan köpa en kattunge som hon får pyssla om men det ska då vara en perser och inga andra raser/blandraser.  Qlarizza ska bli Nr 1 i familjen och inte bli en i mängden. Inte heller får det finnas hund då hon inte är van vid det.  Att skaffa katt är inget man gör för att det är lite tråkigt hemma för stunden. Det är ett åtagande du gör resten av kattens liv. Så fundera först på hur din framtid ser ut och om du kan se att hon får en plats i den så kan du kontakta mig. Finns det barn i familjen så behöver du veta om de är allergiska eller inte innan du tar kontakt med mig. 

Försäkrad i Folksam. 

Stamtavla från Sverak. 

Vid intresse maila en lång och bra beskrivning om dig och din ev. familj, var ni bor, hur kattens framtida liv skulle se ut osv. osv. osv. Jag är väldigt petig när jag väljer nytt hem så endast du som tror dig ha det perfekta hemmet för Qlarizza kontaktar mig genom mail. 

Pris: Ett bra livslångt hem

********************************

***Frazze ***

S*Ma'Chillas Frazze

Färg: ns 12 - Svart Chinchilla

Född: 2016-12-01

Mor: S*Ma'Chillas Una

Far: S*Ma'Chillas Qarat

Fler bilder

En underbar och kärvänlig kille som vill alla väl. 

Kastrerad. 

Pris: Fråga