Omplacering

Ibland söker vi nytt hem till någon katt. Anledningen kan vara att han/hon inte passar bra i grupp, ska tas ur aveln eller så kan det vara en katt som jag köpt tillbaka. Då letar vi efter ett nytt perfekt hem där den får bo resten av sitt liv. En omplaceringskatt från mig ska komma till sin nya familj som Nr 1, sedan kan man om man tycker efter ett tag att den behöver ha lite sällskap köpa till en kattunge som sällskap. Om du har hund talar du om det för mig så jag kan berätta om jag tror att just den katten kommer fungera med hund. Har du flera hundar så nej tack. Jag vill att den nya familjen ska ha mycket tid för MIN katt som jag omplacerar. Den ska inte bli en i mängden. 

En omplaceringskatt är inte gratis. Har du inte råd eller du kanske inte tycker det är värt att lägga en massa pengar på "bara" en katt så är du inte den jag söker ändå. En katt kostar hela livet, inte bara i inköp. 

Det är en katt som vi har älskat och som vi vill hitta det perfekta hemmet till. Vi slänger inte bort våra katter vind för våg till vem som helst. Alla katter är värda att få leva i ett bra hem. 

Söker du en omplaceringskatt hos mig, då vill jag ha massor av information om dig och din familj och vad du kan erbjuda katten för liv.