Kattungar

Avelskatter säljs enbart till registrerade uppfödare med stamnamn. 
Alla övriga kattungar ska kastreras vid 6-8 månaders ålder och kvitto ska visas upp för mig att det är gjort. 
 

*****************************

1-årig kastrerad hane finns till salu. Se under omplacering. 

*****************************

 
*** N-kullen ***
 
Född: 2017-12-14
Mor: S*Ma'Chillas Qlarizza
Far: S*Iskristallen's Bright Noah
Leveransklar: tidigast 2018-03-24
 
Namn Kön Färg Bild Status
Nellie Hona ns 11 >>> Tingad

*****************************

Vid besök av kattungar är det bra att ta med 3000 kr så ett tingningsavtal kan skrivas direkt här på plats om allt känns bra för båda parter. Det går naturligtvis även bra med Swish. 

Denna avgift betalas inte tillbaka om köparen senare ångrar sig av någon anledning. 

******************************

De är uppfödda på kvalitetsfodret Royal Canin (RC). De börjar med RC babycat, vänjer sig efterhand  med större bitar som RC Kitten, RC Sensible och RC Persian. De får också en till två gånger per dag blötmaten RC Kitten Instinctive i sås som blandas med uppblött torrfoder. 

De är badade minst fyra gånger men oftast mer, och är vana vid pälsvård men köparen måste självklart fortsätta träna kattungen under uppväxten. 

 Ett önskemål från min sida är att köparen även i fortsättningen ger foder från Royal Canin för det mår mina katter bäst av genom erfarenhet. Torrfoder från mataffären ska man helt undvika då de oftast har helt fel ph-värde och kan ge sjuka katter i längden. Vill man ge ett annat foder än Royal Canin så är det i djuraffären du hittar de bra fodren. Fråga gärna mig om råd innan du själv mixtrar och förstör magen på katten.