Planer

Den här sommaren som kommer ska jag inte planera in att ha några kattungar. Vi har kattungar nu och kommer förmodligen ha någon kull under våren men sedan blir det ett hopp till nästa vinter. Man blir väldigt låst när man har små kattungar under juni och juli och om jag får bestämma (ej katterna som ibland lurar mig och parar sig fast de går på p-piller) så ska jag ha en ledig sommar. 

Funderar Ni på att skaffa en ny familjemedlem? Tag då gärna kontakt med mig :)

Läs sidan kattköp innan ni ringer/mailar mig. 

Vad vill jag veta om dig?

Jo, jag vill ha en utförlig beskrivning om dig och din familj, var ni bor, ålder, boende, andra djur, vana av perser sedan tidigare och framför allt berätta vad du kan erbjuda kattungen för liv. Anonyma mail där det bara står ett förnamn och en massa frågor bryr jag mig inte ens om att besvara. Ska du få erbjudandet att få köpa en av mina kattungar måste du ändå öppna upp dig och berätta om dig själv så varför inte börja vår kontakt med en ordentlig beskrivning om dig själv där du berättar vem du är och vad du har tänkt dig med kattköpet.

Jag söker endast seriösa köpare till mina bebisar och jag säljer helst till vanliga familjer som söker en sällskapskatt.